What is Ecomodernism? – Janne Korhonen explains

One of our co-founders recently gave a presentation about Ecomodernism – what is it, its brief history, the motivations behind its birth and its basic guiding principles. The video is in English, and has Finnish subtitles. Originally posted at Gaia-blog (in Finnish, thanks Kaj for filming and editing!)

Oheisella videolla yksi Suomen Ekomodernistien perustajista Janne Korhonen luennoi ekomodernismista, sen historiasta, syistä sen syntyyn ja toimintaperiaatteet ja tavoitteet. Video on englanniksi, tekstietty suomeksi. Alunperin julkaistu Gaia-blogissa, kiitos Kaj sekä videoinnista että editoinnista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s