100% ydinvoima ja 100% uusiutuvat skenaariot ovat kumpikin utopiaa

Viime aikoina keskustelua on hallinnut Donald Trump ja hänen vaalilupauksensa energian ja ilmastonmuutoksen suhteen. Trumpin saama kannatus todistaa, kuinka poliittisesti hataralla pohjalla 100% uusiutuviin perustuvat skenaariot ovat. Voisikin sanoa ,että ne ovat yhtä realistisia kuin 100% ydinvoimaan perustuvat skenaariot.

Kuten SEMn jäsen Janne Korhonen blogissaan kirjoittaa, ja kuten myös IPCC on todennut, tarvitsemme kaikki välineet jotta voimme saavuttaa ilmastotavoitteemme. SEM ajaa tieteellistä lähestymistapaa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja luonnonsuojeluun, liity siis jäseneksi tai lähde muuten toimintaan mukaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s