Ilmastovaalikone julkaistu

Suomen Ekomodernistit ry on julkaissut tekemänsä ilmastovaalikoneen. Ilmastovaalikoneen tarkoituksena on esittää joukko vaikeita kysymyksiä, joihin ehdokkaiden oletetaan joutuvan vastaamaan vaalikauden aikana, mikäli Suomi alkaa torjua ilmastonmuutosta tehokkaasti ja tieteellisen tiedon pohjalta.

SEM_ilmastovaalikone

Tavoitteeksi on tällöin asetettava ilmastonmuutoksen estäminen ja sen haitallisten vaikutusten torjuminen, esimerkiksi luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen ja korallien tuhoutuminen. Torjunnassa pyritään minimoimaan kasvihuonekaasupäästöt ja lopulta poistamaan hiilidioksidia ilmakehästä niin, että pitoisuus palautuu turvalliselle tasolle. Planeettamme säilyy elinkelpoisena ihmiskunnalle ja muulle elolliselle luonnolle.

Etsi itsellesi ehdokas, joka ottaa ilmastonmuutoksen torjunnan tosissaan. Tutustu myös tiiviiseen, mutta kattavaan lisätietoa ilmastonmuutoksen torjunnasta osioon.

http://www.ilmastovaalikone.fi/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s