20.10 Stand-up for Nuclear tapahtuma Helsingissä (kellonaika muutettu)

20.10 Stand-up for Nuclear, 14.00-16.00, Narinkkatori Helsinki

Stand up for Nuclear on maailmanlaajuinen toimintapäivä, jonka aikana ydinvoimaa kannattavat aktivistit, kansalaisjärjestöt ja ympäristö- ja energia-alan toimijat osoittavat tukensa Euroopan suurimmalle ja maailman toiseksi suurimmalle puhtaan energian muodolle.

Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n kaikissa päästövähennysskenaarioissa ydinvoimalla on merkittävä rooli, ja skenaariot edellyttävät, että ydinvoiman roolia energiantuotannossa tulisi kasvattaa nykyisestä. Tästä huolimatta monet maat aikovat luopua ydinvoiman käytöstä.

Stand up for Nuclear -tapahtumalla halutaan korostaa ydinvoiman tärkeää roolia osana hiilineutraalia tulevaisuuden yhteiskuntaa. Suomi on ydinvoiman käytössä edelläkävijä, sillä se on niiden harvojen maiden joukossa, jotka rakentavat edelleen uusia voimaloita. Tämän vuoksi Suomella on ilmasto- ja energiapolitiikassa valtava vastuu. Suomen vastuuta ja edelläkävijyyttä halutaan korostaa myös Helsingin tapahtumalla.

Tule ottamaan #standupfornuclear-selfie jääkarhun kanssa ja tapaamaan ympäristö- ja energia-alan toimijoita, ilmastovaikuttajia ja päättäjiä, joiden kanssa voit keskustella ydinvoimasta sekä sen roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa ja oikeudenmukaisessa energiapolitiikassa.  Suuntaa siis Kampin Keskuksen edustalle Narinkkatorille!

Tapahtuma on osa Nuclear Pride -koalition toimintaa. Suomessa tapahtuman järjestää Suomen Ekomodernistit ry.

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/events/475424519904950/

Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s