september, 2021

10sep14:0016:00Stand Up for NuclearMielenosoitus ydinvoiman puolesta

Event Details

Suomen Ekomodernistit ry järjestää mielenosoituksen ydinvoiman puolesta! Tule mukaan vaatimaan tehokkaita ilmastotoimia!

Ydinvoima on tutkitusti tehokkain keino laajamittaisiin päästövähennyksiin ja sen käytön merkittävä lisääminen on mukana kaikissa kansainvälisen ilmastonmuutospaneelin (IPCC) päästövähennysskenaarioissa. Euroopan komission tilaamassa tuoreessa tutkimuksessa ydinvoiman on myös osoitettu olevan erittäin turvallista käyttää. Tästä huolimatta ydinvoima kohtaa Euroopassa huomattavaa vastustusta, jonka myötä jopa toiminnassa olevia ydinvoimaloita suljetaan ja korvataan fossiilisella energialla. Tämä on täysin ristiriidassa EU:n ilmastotavoitteiden kanssa! Suomen tuleekin puhua voimakkaammin ydinvoiman puolesta ja edistää teknologian hyödyntämistä sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.

Vaatimuksemme ovat seuraavat:

1. Ydinenergialaki ja sääntely kuntoon pikavauhtia pienreaktorien osalta.
2. Suomi on jo ydinvoimavaltio, käyttäydytään sen mukaan
3. Mahdollistetaan puhtaan ydinenergian vienti.Lue lisää vaatimuksista täältä:
https://tinyurl.com/ydinvaatimukset

Mielenosoitus järjestetään 10.9.2021 Työ- ja elinkeinoministeriön edessä klo 14-16. Tavataan ensin viereisessä Ritaritalon puistikossa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan taistelemaan ilmaston puolesta.

Mielenosoitus on osa kansainvälistä Stand up For Nuclear tapahtumasarjaa, jossa vaaditaan lisää panostusta ydinvoiman hyödyntämiseksi ilmastokriisin torjumiseksi.https://standupfornuclear.org/

Tervetuloa mukaan!

Time

(Friday) 14:00 - 16:00

Organizer

Suomen Ekomodernistit

Vastaa

X