Mark Nelson vierailulla Suomessa 21.8 – tule tapaamaan

Maanantaina 21. elokuuta klo 18 alkaen Cafe Carusellin aurinkoisella terassilla on ainutlaatuinen tilaisuus tavata Suomessa vierailulla olevaa ydinvoima-asiantuntijaa, Radiant Energy Groupin perustajaa Mark Nelsonia. Myös yksi SEMin kansainvälisen kattojärjestön, RePlanetin, perustajista, SEMin entinen puheenjohtaja Tea Törmänen tulee kertomaan kattojärjestön kuulumisia.

Tapahtuman yksityiskohdat:
– Päivämäärä: Maanantai, 21.8.2023
– Aika: klo 18:00 alkaen
– Paikka: Cafe Carusel, Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki
– Tapahtuman FB-linkki: https://fb.me/e/1h7KqcpVg 

Mark Nelson (@energybants) / X

Mark Nelsonista lyhyesti:
Mark Nelson on suorittanut maisterin tutkinnon ydintekniikasta Cambridgen yliopistossa. Hän on toiminut puhtaan energian konsulttina ympäri maailman. Nelsonin nykyiset tutkimusintressit keskittyvät sähköntuotannon hiilidioksidipäästöjen seurantaan erityisesti Ranskassa ja Saksassa, ja hän pohtii myös energian tuotannon roolia yhteiskunnassa: miten energian rajallisuus vaikuttaa niin poliittisessa kuin sosiaalisessakin elämässä?

Tapahtuma on avoin kaikille. Voit jättää kysymyksesi Mark Nelsonille etukäteen tämän lomakkeen kautta https://forms.gle/r65bDeH4uTq4MAVs5 tai esittää kysymyksesi tilaisuudessa henkilökohtaisesti. Tilaisuutta ei striimata. 

Tule mukaan nauttimaan inspiroivasta ilmapiiristä, hyvästä seurasta ja mielenkiintoisista keskusteluista energian tulevaisuudesta!

Print Friendly, PDF & Email
X