Tue toimintaa!

Ekomodernismi on 2000-luvun ihmis- ja tiedemyönteinen ympäristöliike kaikille niille, joiden mielestä ympäristöpolitiikkaa tulisi tehdä ratkaisukeskeisesti harkiten ja vahvasti tutkimustietoon perustuen.

Suomen Ekomodernistit ajavat kulloiseenkin tilanteeseen paikallisiin olosuhteisiin parhaiten sopivia tai ainakin vähiten huonoja ratkaisuja. Toimimme mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä kaikkien tavoitteemme jakavien kanssa.

Ruuantuotanto, energiantuotanto, luonnon monimuotoisuus ja ilmastonmuutos ovat asioita, joiden välillä on suuria riippuvuuksia. Asioita pitää käsitellä kokonaisuutena parhaaseen tietoon pohjautuen.

Tue toimintaamme ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi!

Tee lahjoitus näin:

1. Maksa haluamasi summa kuukausittain tilillemme.

Maksun saaja: Suomen Ekomodernistit ry

IBAN Tilinumero: FI39 1237 3000 1625 67

SWIFT: NDEAFIHH

Viitenumero: 120 000 0016

2. Tämän lisäksi lähetä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella, niin saat tietoa toiminnastamme ja tapahtumistamme. Lähetämme postia parin-kolmen kuukauden välein. Mikäli et halua sähköpostia, ilmoita se lomakkeella.

Kyllä, ryhdyin kuukausilahjoittajaksi!


Lisätiedot rahankeruuluvasta:

Suomen Ekomodernistit ry:llä on Poliisihallituksen 30.10.2018 myöntämä rahankeruulupa RA/2018/1006, joka on voimassa 30.10.2018 -29.10.2020 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Suomen Ekomodernistit ry:n säännöissä määriteltyyn toimintaan:

  • Keskustelutilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen ja vierailuihin muiden järjestämiin tilaisuuksiin (esimerkiksi kouluilla ja opistoilla)
  • Ympäristönsuojelun ja ihmisten hyvinvointiin liittyvän  tiedon popularisoimiseen, materiaalin tekoon ja teettämiseen (esimerkiksi esitteet, kirjoitukset ja videot)

Varat käytetään toiminnan kulujen kuten materiaali- ja osallistumismaksujen kattamiseen ja mahdollisuuksien mukaan matkakorvausten ja palkkion/palkan maksamiseen yhdelle osapäiväiselle tai täyspäiväiselle työntekijälle.

Kerättävät varat on tarkoitus käyttää 30.10.2018 – 29.04.2021 ja käytännön toimeenpanijana toimii Suomen Ekomodernistit ry.