Tue toimintaa!

Ekomodernismi on 2000-luvun ympäristöliike kaikille niille, joiden mielestä ympäristöpolitiikkaa tulisi tehdä pragmaattisen tapauskohtaisesti harkiten ja vahvasti tutkimustietoon perustuen. Suomen Ekomodernistit ajavat kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivia tai ainakin vähiten huonoja ratkaisuja, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä kaikkien tavoitteemme jakavien kanssa.
Esimerkiksi ruuantuotanto, energiantuotanto, biodiversiteetti ja ilmastonmuutos ovat asioita, joiden välillä on suuria riippuvuuksia. Näitä asioita pitää käsitellä kokonaisuutena parhaaseen tietoon pohjautuen, eikä sortua tiedevastaiseen populismiin pohjautuvaan osaoptimointiin.

Jotta pystymme edistämään tiedepohjaista ympäristönsuojelua, tue toimintaamme ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi.

Tee lahjoitus näin:

 1. Maksa haluamasi summa kuukausittain tilillemme.
 2. Maksun saaja: Suomen Ekomodernistit ry

  IBAN Tilinumero: FI39 1237 3000 1625 67

  SWIFT: NDEAFIHH

  Viitenumero: 120 000 0016

 3. Tämän lisäksi lähetä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella, niin saat tietoa toiminnastamme ja tapahtumistamme. Lähetämme postia parin-kolmen kuukauden välein. Mikäli et halua sähköpostia, ilmoita se lomakkeella.

 

Kyllä, ryhdyin kuukausilahjoittajaksi!


Lisätiedot rahankeruuluvasta:

Suomen Ekomodernistit ry:llä on Poliisihallituksen 08.06.2017 myöntämä rahankeruulupa RA/2017/618, joka on voimassa 08.06.2017 -07.06.2018 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.  Varat käytetään Suomen Ekomodernistit ry:n säännöissä määriteltyyn toimintaan:

 • keskustelutilaisuuksien, luentojen ja seminaarien järjestämiseen sekä muiden järjestämien tilaisuuksien vierailuihin,
 • ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin liittyvän tutkimuksen ja tiedon popularisoimiseen koostamalla ja julkaisemalla materiaalia (esitteet, kirjoitukset, videot),
 • Suomen Ekomodernistien toimintaa edistävän henkilökunnan palkka- ja muihin kuluihin.

Kerättävät varat on tarkoitus käyttää 08.06.2017 – 07.12.2018 ja käytännön toimeenpanijana toimii Suomen Ekomodernistit ry.