Tule mukaan!

Ekomodernismi on 2000-luvun ympäristöliike kaikille niille, joiden mielestä ympäristöpolitiikkaa tulisi tehdä pragmaattisen tapauskohtaisesti harkiten ja vahvasti tutkimustietoon perustuen. Ajamme kulloiseenkin tilanteeseen mielestämme parhaiten sopivia tai ainakin vähiten huonoja ratkaisuja, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä kaikkien tavoitteemme jakavien kanssa.

Emme ole perinteisen ympäristöliikkeen kilpailija vaan sen täydentäjä. Vaikka perinteinen ympäristöliike on monessa asiassa edelleen edelläkävijä, kaikki ympäristöstä välittävät eivät kuitenkaan koe mielekkääksi toimia sen 1980-luvulta periytyvän ajattelun asettamissa raameissa. Näille ihmisille on nyt vaihtoehto: Suomen Ekomodernistit ry.

Tule mukaan jo tänään! Facebook-sivuillamme käydään vilkasta, hyvin asiantuntevaa keskustelua ajankohtaisista aiheista ja suunnitellaan toimintaa. Mukaan pääsee helposti, ja toimintaa pääsee muokkaamaan omannäköisekseen, vaikket olisi vielä edes yhdistyksemme jäsen!

Lisätietoja ajattelustamme löydät esimerkiksi peruskirjastamme tai kannanotoistamme. Kysymykset ja keskustelu ekomodernismista ovat myös erittäin tervetulleita – Facebook-ryhmässämme aihetta pohditaan päivittäin!

Vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, antaa lausuntoja ja kannanottoja. Näistä ja muusta toiminnasta saa tietoa mm. kaksi kertaa vuodessa jäsenille lähetettävästä jäsenkirjeestä.

Katso myös ala-Reddittimme: https://www.reddit.com/r/SuomenEkomodernistit/

Suomen Ekomodernistit ry:n jäseneksi liittyminen on helppoa: täytä vain alla oleva lomake! Hakemuksessa tulee olla ainakin koko nimesi, kotipaikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi. Hallitus hyväksyy jäsenhakemukset säännöllisissä kokouksissaan, jonka jälkeen saat tiedot jäsenmaksun maksamiseksi. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 20 euroa. Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja muuten vähissä varoissa olevat saavat jäsenyyden kymmenellä eurolla.

Kyllä, haluan olla ekomodernisti!